Hopp til innhold Hopp til hoved meny Gå til Søk Hopp til kontaktinformasjon
Du bruker en utdatert versjon av Internet Explorer. Noen funkjsoner fungerer kanskje ikke som de skal. Vennligst oppgrader for en raskere og bedre opplevelse.

Sporveien består av forskjellige virksomheter

Dette er brødsmuler for å hjelpe deg å navigere


Sporveien ruster opp trikketraseen over Rådhusplassen. Arbeidet starter mandag 30. mai og er planlagt å vare til torsdag 9. juni.Bakgrunnen for arbeidene er at Sporveien skal gjennomføre flere nødvendige vedlikeholdsarbeider i området. Langs trikketraseen over Rådhusplassen skal det delvis legges nytt dekke. I tillegg er det planlagt tiltak på Kontraskjæret og Aker brygge trikkeholdeplasser, for å møte krav til universell utforming. I løpet av stengeperioden skal det også byttes skinnegang og asfalteres i nærliggende Cort Adelers gate.

Det vil være stengt for trikk over Rådhusplassen og Aker brygge i arbeidsperioden.

Dag- og kveldsarbeid
Sporveien gjennomfører arbeidene på dag- og kveldstid, mellom kl 07 og 23. Det er ikke planlagt å arbeide i pinsehelgen.

Arbeidet omfatter blant annet fjerning av asfalt og heller, lettere gravearbeider og asfaltering. Tiltakene som skal gjennomføres er et viktig skritt i retning av et trikketilbud som kan brukes av alle, uavhengig av funksjonsnivå.

Nærmeste trikkeholdeplass i arbeidsperioden vil være Nationaltheatret. For reiseinformasjon, se Ruter.no/avvik eller bruk Ruter-appen.

Les også: I gang med holdeplasstiltak

Det skal utførest tiltak for universell utforming på Aker brygge trikkeholdeplass.

Mellom 30. mai og 9. juni skal en del av dekket langs og mellom trikkesporene over Rådhusplassen rustes opp.

Les også: Alt om holdeplasstiltakene
Les også: Alt om de nye trikkene til Oslo

 


Dette var slutt av innholdet. Footeren starter